SØNDERJYSK FORSIKRING G/S

Skadebehandler til Sønderjysk Forsikring

Skadebehandler

Er du skadebehandler, eller har du erfaring med lønsikring, så har du her en ganske unik mulighed for at blive vores ny kollega i Sønderjysk Forsikring – enten på vores kontor i København eller på vores kontor i Aabenraa.

Vi forventer, at du er skadebehandler, eller at du har erfaring med A-kasse/lønsikring. Dit primære fokusområde vil være lønsikring.
Du skal samtidig have god forståelse for paragraffer og forsikringsbetingelser, og så skal du have flair for at omsætte det teoretiske til det praktiske.

Sætter du derfor en ære i at levere en sublim, empatisk og faglig korrekt skadebehandling – både i skrift og tale – så er det dig, vi søger til vores afdeling i Personskade & lønsikring.

Om afdelingen

Afdelingen behandler for nuværende lønsikringssager, ulykkesskader og ansvarsskader efter EAL.
Vi er i alt 11 skadebehandlere, hvor 6 af skadebehandlerne sidder i afdelingen i Aabenraa og 5 af skadesbehandlerne sidder i vores afdeling i København.
På begge kontorer sidder vi tæt sammen med de øvrige afdelinger i Sønderjysk Forsikring, hvortil vi i København også deler kontor med Det Faglige Hus Forsikring.
Idet vores afdeling er placeret to forskellige steder i Danmark, så gør vi meget ud af at mødes og holde fast i vores gode kollegaskab. Vi mødes derfor en gang om ugen på Teams, og så ses vi ca. 6 gange om året, hvor vi alle er samlet enten i Aabenraa eller i København. Det er nemlig vigtigt for os, at vi kender hinanden godt, og forstår hinanden – det handler nemlig om at vi har en god indstilling holdning til hinanden og selvfølgelig ikke mindst vores kunder.
Vi efterlever derfor vores stærke kundeløfte er ”Hos os er du aldrig alene”, og vi leverer derfor hver dag den bedste skadebehandling og hjælper kunderne godt videre. Det er vi meget stolte af.

Opgaverne og dagligdagen

Du kommer i høj grad til at telefonskadebehandle, hvilket i praksis betyder, at du skal anlægge sager og være i tæt dialog med kunden i forhold til processens/ skadebehandlingens forløb.
Du kommer derfor til at skulle tage stilling til dækninger og træffe afgørelser herefter. Denne del af dit arbejde sker meget ofte i tæt sparring dine kollegaer i teamet, der alle har rigtig god erfaring med den praktiske og juridiske del af skadesbehandling.
Vi arbejder fleksibelt, så der er mulighed for hjemmearbejde, men vi vil meget gerne have, at du foretrækker og har lyst til at være på kontoret. På den måde opnår vi den bedste sparring og det bedste kollegiale relation.

Vi arbejder i TIA og NEXT-systemerne, og så arbejder vi selvfølgelig også i Excel, men ingen af delene er et krav at du kan – det er bare en fordel, hvis du har kendskab til at arbejde i systemerne.

Om dig

  • Min. 2-3 års erfaring fra relevant stilling (skadebehandling eller A-kasse)
  • Du er god til at fordybe dig i dit arbejde
  • Du hjælper dine kollegaer – vi bruger hinanden rigtig meget i hverdagen
  • Du motiveres af og bidrager til et godt arbejdsmiljø, hvor vi spiller hinanden gode – og har respekt for og tillid til hinanden
  • Du motiveres også af, at vi i teamet når vores ambitiøse mål (ja vi har vores egne sager, men det er vores fælles ansvar)
  • Du er empatisk i din skadebehandling, hvor kunden oplever oprigtig vilje til og interesse i at levere den bedste skadebehandling
  • Du er forretningsorienteret og udfordrer processer og vejledninger, når det giver mening.
  • Det gør ikke spor, hvis du har styr på Excel 

Vi tilbyder:

  • Et selvstændigt job med skadebehandling af egne sager
  • Et team der sparrer med hinanden og bruger hinanden rigtig meget
  • Lyse og lækre kontorer – både i København og Aabenraa
  • Tid til fordybelse og mulighed for sparring med kolleger og juridisk afdeling
  • Mulighed for at påvirke og bidrage til vores udvikling af produkter, arbejdsgange mv.
  • Gode og fleksible rammer med mulighed for korte fredage. Vi møder som udgangspunkt fysisk ind på kontoret i København eller Aabenraa
  • God kantine og arbejdsplads beliggende centralt i København eller i Aabenraa
  • Ansættelsesvilkår efter Forsikringsoverenskomsten

Er du interesseret?

Hvis du kan genkende dig selv og ønsker at være en del af vores team i Personskadeafdelingen, skal du sende din ansøgning og CV hurtigst muligt og senest den 25. april 2024. Husk at skrive, hvilken by, du ønsker at arbejde i.
Vi afvikler samtaler løbende, så tøv ikke med at søge stillingen. Vi håber på en ansættelse allerede fra den 1. juni 2024.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte Skadechef Birthe Petersen på telefonnummer 21 94 74 88 eller bpe@soenderjysk.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.
 

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Det er en vedvarende forudsætning for ansættelsesforholdets beståen, at du både ved ansættelsen og efterfølgende på opfordring kan fremvise en straffeattest uden anmærkninger, idet der henvises til reglerne i den finansielle lovgivning, herunder lov om forsikringsformidling.

 

 

 

 

 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden
  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Type / niveau:

Medarbejder

Stillingstyper:

Personskade

Ansøgningsfrist:

30-04-2024

Tiltrædelse:

01-06-2024

Arbejdssted:

København eller Aabenraa

Yderligere oplysninger fås hos:

Birthe Petersen

Telefon: +45 21947488

Mobil: +45 21947488

Kontoradresse:

Jens Terp-Nielsens Vej 13 6200 Aabenraa

Se placering: