Sønderjysk Forsikring G/S

Jurist og DPO til Jura & Compliance

Kan du bidrage til at sætte de juridiske og regulatoriske rammer i en finansiel virksomhed? Brænder du for compliance og kan du omsætte din viden til praktiske løsninger?


Så er det dine kompetencer vi søger til at understøtte Sønderjysk Forsikrings voksende forretning, og den nye kollega vi søger til området for Jura & Compliance. Jura & Compliance er placeret i Sønderjysk Forsikrings hovedkontor i Aabenraa, og er en mindre og uafhængig afdeling, der løser selskabets koncernjuridiske, persondataretlige og compliancemæssige opgaver. Vi arbejder forebyggende og har til særligt formål at sikre, at selskabet har tilstrækkelige procedurer og foranstaltninger til at overholde de regulatoriske regler som finansielle virksomheder er underlagt.

Hvad bliver dine arbejdsområder?

  • Sikre løbende opdatering og implementering af de finansielle lovgivninger og regelsæt og følge op herpå med kontroller og rapporteringer.
  • Varetage rollen som DPO.
  • Varetage rollen som klageansvarlig, alternativt deltage i arbejdet på området.
  • Gennemgå og give juridisk godkendelse af kontrakter og aftaler samt forestå løbende registrering heraf i selskabets kontraktsystem.
  • Yde juridisk sparring til alle forretningsområder.
  • Deltage i projektarbejde, eksempelvis i forbindelse med implementeringen af IDD- og Whistleblower-reglerne. 

Hvad forventer vi af dig?

Du er teoretisk velfunderet med en cand.jur. eller cand.merc.jur. Erfaring fra arbejde som DPO, indenfor den finansielle sektor eller fra advokatkontor vil være en fordel, men ikke en betingelse.

Du har dine juridiske færdigheder i orden og er interesseret i at arbejde med compliance, persondataområdet og regulatoriske forhold. Du kan arbejde selvstændigt, og har en naturlig struktureret tilgang til din opgaveløsning samt er indstillet på at deltage i de arbejdsopgaver og udfordringer, som findes i en mindre organisation. Du skal være forretningsorienteret og finde det naturligt at tage udgangspunkt i forretningens mål og udfordringer - samtidig med at du sikrer løsninger, der er compliant.

Er du interesseret?

Send din ansøgning snarest muligt. Vi afvikler løbende samtaler.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Jura, Compliance & HR, Brian Møller Stokbro på telefon 51 83 87 88 eller bms@soenderjysk.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Type / niveau:

Medarbejder

Stillingstyper:

Jura & Compliance

Ansøgningsfrist:

05-08-2022

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

Aabenraa

Yderligere oplysninger fås hos:

Brian Møller Stokbro

Telefon: +45 73427536

Mobil: +45 51838788

Kontoradresse:

Jens Terp-Nielsens Vej 13 6200 Aabenraa

Se placering: